Перегляд зібрання за групою - Теми fermented milk drinks

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 1 до 5 із 5
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Conference Abstract28-кві-202112-гру-2021Вплив текстурованого кукурудзяного борошна на консистенцію напоїв кисломолочнихГітель, Д.; Gitel, D.
Master Thesis202129-гру-2021Дослідження властивостей лактококів заквасок з проектуванням цеху виробництва кисломолочних напоївЛобур, Максим Борисович; Lobur, Maksym
Master Thesis20195-січ-2020Дослідження показників кисломолочних напоїв з натуральними смако-ароматичними компонентами із розробленням проекту цеху незбираномолочних продуктівШум, Андрій Олександрович; Shum A.O.
Master Thesis202130-гру-2021Застосування борошна кокосового в технології кисломолочних напоїв із розробленням проекту цехуГітель, Діана Михайлівна; Gitel, Diana
Bachelor Thesis202226-чер-2022Проєкт цеху з виробництва кисломолочних напоїв термостатним способом потужністю 17 т за зміну готової продукціїЖук, Володимир Вікторович; Zhuk, Volodymyr